Ingredientes: Almendra marcona (62.48%) azucar, glucosa, Yemas de huevo, obleas (almidon de patata 99%, agua aceite girasol) y color E-102,E-129.(puede tener efectos negativos sobre la actividad y la atención en los niños) cloruro sódico.Ingredients. Almond (62.48%) , sugar, glucose, egg white, wafers. Alergenos: Puede contener trazas de frutos de cascara . Producto sin gluten. Allergens: May contain traces of nutd. Gluten free. Conservese en lugar fresco y seco. Proteger de la luz solar. Listo para consumir. Keep in a fresh and dry place. Protect form sum light. Ready to consume.
Información nutricional/Nutritional facts 100g. Valor energético/energy value: 2232kj/ 557Kcal. Grasas/fats . 35.5g. saturadas/saturates 3.1g. monoinsaturados/monounsaturated 21.1g. polinsaturados/ plyunsaturated 8.3 g. Hidratos de carbono/carbohydrate 42.6g. fibra/fiber 8.4g. Proteinas/ Proteins 12.6g. sodio/sodium 0.02g.
Evaluación del Turrón Yema Tostada
Table 3: Interesting looking nougat, lovely colour - the slightly wet look to the surface is a little disconcerting? The table were divided on this but on balance felt it was well made, not too sweet and with a soft interesting almond flavour. Not nougat as we would expect it but understand that it may well be a regional speciality?
Table 99G: A dense, fairly smooth almost paste-like texture. We pick up rich sherry notes, creamy eggs, and long lingering almond flavour. We liked the natural almond character and could see this being used so well alongside a tiny espresso.
Table 6: A correct looking turron with a nicely glossy layer of caramel. Quite a firm texture as a whole, partly from the relatively coarsely ground almonds, very pleasing. Delightfully fragrant with a very good sugar balance. Lovely finish, with a slight hint of bitterness (from orange flower water?) Beautifully balanced all in all.
Traducción Turrón Yema Tostada
Mesa 3: Turrón de aspecto interesante, color encantador. El aspecto ligeramente mojado en la superficie es un poco desconcertante. La mesa estaba dividida en esto, pero el balance general fue que estaba bien hecho, no demasiado dulce y con un suave e interesante sabor a almendras. No es el turrón como lo esperábamos, pero entendemos que bien podría ser una especialidad regional.